« Почетна страна 

среда, октомври 19, 2005 

Душкалото започнува со душкање...

Како што веќе имаше најава во книгата на гости на нашиот високопочитуван, посетуван и „дај више слике“ веб сајт за Вратница, стартува со работа блогот на душкалото. Овој блог е задолжен за проследување, коментирање и јавно објавување на сите трачеви, дешавки и разни згоди и незгоди на нашите самобендисани Вратничани. Толку ко за прв пост, ај здравје понатаму повеќе.

Искрено ваше,
Душкало

Со среќа нека ви е дечица што да кажем друго. Ќе има веруам доста забавни ствари. Иииии дајте нешто појќе со учитељќе. :)))))

Дебел, не мрси млого! :)

Ајде бе, камо трачој од Вратничкиот крај???

Објави коментар

Мета-душкало

  • Јас сум Душкало
  • Од Вратница, Macedonia (FYROM)
  • Душкало, невидено, најголемо, безобразно, најбезобразно на свет...
Мојот профил

Постари душкања

Блогови

Статистика

Firefox

Контакт

Синдикат (чика Стојче)

Голема благодарност до Ветеринарната Станица „ТЕАРЦЕ“ од Теарце, која врши вакцинација на Душкалото!
Напојувано од Блоггер
и Блоггер Урнеци,
и душкалата од
Радио КИСС - Тетово!