« Почетна страна | Душкалото започнува со душкање... » 

сабота, октомври 22, 2005 

The Alternative Dictionaries

Прво и основно, за да разберете поголем дел од терминологијата на овој блог, ќе ви биде потребно нешто што многу ми se допадна, а го постави чичко Трендо на Он.Нет пред извесно време и се вика „The Alternative Dictionaries“. Светот на пцовките ве чека на линковите подолу.

Верзијата на Он.Нет : тука
Најнова верзија : тука

Сакам да го дополнам речников со:

А.
aj ne mi mrsi (i neh me mr-see) don't you do fats stuff to me

К.
kure (cour-eh) small dick

-----
Се надевам дека ќе има уште дополнувања.

Објави коментар

Мета-душкало

  • Јас сум Душкало
  • Од Вратница, Macedonia (FYROM)
  • Душкало, невидено, најголемо, безобразно, најбезобразно на свет...
Мојот профил

Блогови

Статистика

Firefox

Контакт

Синдикат (чика Стојче)

Голема благодарност до Ветеринарната Станица „ТЕАРЦЕ“ од Теарце, која врши вакцинација на Душкалото!
Напојувано од Блоггер
и Блоггер Урнеци,
и душкалата од
Радио КИСС - Тетово!