« Почетна страна | The Alternative Dictionaries » | Душкалото започнува со душкање... » 

сабота, октомври 22, 2005 

Соблечи ја Парис Хилтон

За сите кои досега не успеале да ја легнат малата грозотија :) а сепак сакаат да ја видат гола, подготвивме неколкуминутна забава во вид на Flash игра.
Совет: пред да започнете да играте, внимателно прочитајте ги инструкциите.

Старт!

40 поени и што да кажам, малава е законнн!!! ;)

Добра е играва батка.

Кретенска игра

Објави коментар

Мета-душкало

  • Јас сум Душкало
  • Од Вратница, Macedonia (FYROM)
  • Душкало, невидено, најголемо, безобразно, најбезобразно на свет...
Мојот профил

Блогови

Статистика

Firefox

Контакт

Синдикат (чика Стојче)

Голема благодарност до Ветеринарната Станица „ТЕАРЦЕ“ од Теарце, која врши вакцинација на Душкалото!
Напојувано од Блоггер
и Блоггер Урнеци,
и душкалата од
Радио КИСС - Тетово!