« Почетна страна | Соблечи ја Парис Хилтон » | The Alternative Dictionaries » | Душкалото започнува со душкање... » 

петок, октомври 28, 2005 

Приватен паркинг

Приватен Факинг паркинг ала РумпеПа што е ова газда Румпе? И овде ли ќе се наплатува?
А, каде ќе паркираат гостите? Или кој па им става рецка на нив.
Машала. Покрај клацкавите столици, незагреаниот ќенеф, „услужниот“ персонал, дисковите што скокаат и звучките што умираат пеејќи :), веројатно ова е новиот специјалитет на куќата.
Јако водење на бизнОс нема збор.
Подобро да си ставил натпис: „Нема факинг - ова е приватен паркинг!“

=====
Чкрапнато: пред ноќниот клуб „Анастасија-Н.Г.“ - Беловиште/Вратница
Чкрапнал: Душкало

A ja da ti ga potsredim Rejserat so francuski kljuc, i da ti staem opanak u auspuh pa kada ce proadjash niz Duba da trchav deca po tebe i da vikav dajni cico Rumpula baloni da lepimo u album!!!!!!!!!! :))))))))) e rumpula RUmpula

Објави коментар

Мета-душкало

  • Јас сум Душкало
  • Од Вратница, Macedonia (FYROM)
  • Душкало, невидено, најголемо, безобразно, најбезобразно на свет...
Мојот профил

Блогови

Статистика

Firefox

Контакт

Синдикат (чика Стојче)

Голема благодарност до Ветеринарната Станица „ТЕАРЦЕ“ од Теарце, која врши вакцинација на Душкалото!
Напојувано од Блоггер
и Блоггер Урнеци,
и душкалата од
Радио КИСС - Тетово!