« Почетна страна | Приватен паркинг » | Соблечи ја Парис Хилтон » | The Alternative Dictionaries » | Душкалото започнува со душкање... » 

недела, октомври 30, 2005 

Наташа Беквалац - агејн!

После супер настапот во Румпе Самер Клаб :) девојкава гостува во дискотека Mirage - Јегуновце во петок, 4-ти ноември 2005. Колку што ја сум информиран, четири дена после овој настап, Наташа треба да има концерт во Скопје на 8-ми ноември.

Бај да веј, најпопуларниот светски ДЈ - Тиесто на 5-ти на саем. Влез - илјадарка!! Клошарите од Авалон, јеби га! СТАП за нив, мамичето мамино! Душкало Party Week!! ЈУПИИИ!!

Одиме на сите настани, нема многу мислење тука. И едно мало надополнување... Стап не само за Авалонци туку и за Натето. :)))

Ја сакам Наташа, Ја сакам Наташа, Ја сакам Наташа, Ја сакам Наташа, Ја сакам Наташа, Ја сакам Наташа, Ја сакам Наташа

Драга Наташо. Наташо мори слушаш? :)))
Ќе те следам и во Јегуновце и во Скопје и до крајот на светот!!!!

Људи пошаљите ми неку слику Наташе са овог наступа!!!


vargolan@gmail.com

Унапред ѕахвалан!!!

Објави коментар

Мета-душкало

  • Јас сум Душкало
  • Од Вратница, Macedonia (FYROM)
  • Душкало, невидено, најголемо, безобразно, најбезобразно на свет...
Мојот профил

Блогови

Статистика

Firefox

Контакт

Синдикат (чика Стојче)

Голема благодарност до Ветеринарната Станица „ТЕАРЦЕ“ од Теарце, која врши вакцинација на Душкалото!
Напојувано од Блоггер
и Блоггер Урнеци,
и душкалата од
Радио КИСС - Тетово!