« Почетна страна | Наташа Беквалац - агејн! » | Приватен паркинг » | Соблечи ја Парис Хилтон » | The Alternative Dictionaries » | Душкалото започнува со душкање... » 

недела, октомври 30, 2005 

Феноменот „Мираж“


Во фокусот: Лилеее ама сме замислени..
Вон фокусот: Нареден пут ќе ја еб*м Наташа Беквалац!! :)

Фото: Звезде Гранда, дискотека Mirage, 15 октомври 2005

Кој ти са на нишан овде мило Душкало? Тој момакат што личи на Кеба или дејкана со ланче на кое е виси метак у раздељакат? ;)

Интересноооо!!!

Ја пукам со 7.62 ! ;)

Објави коментар

Мета-душкало

  • Јас сум Душкало
  • Од Вратница, Macedonia (FYROM)
  • Душкало, невидено, најголемо, безобразно, најбезобразно на свет...
Мојот профил

Блогови

Статистика

Firefox

Контакт

Синдикат (чика Стојче)

Голема благодарност до Ветеринарната Станица „ТЕАРЦЕ“ од Теарце, која врши вакцинација на Душкалото!
Напојувано од Блоггер
и Блоггер Урнеци,
и душкалата од
Радио КИСС - Тетово!